Huset

Hyr vårt hus i Nerja

Villan har 4 sovrum, 2 badrum, egen privat tomt med pool samt garage.

Det är 5 min promenad till Burriana-stranden och 15 min promenad in till stan och de mysiga restaurangerna, 3 min till Nerjas fräschaste mataffär (öppnad för ett par år sen) med superfin chark, fisk, bröd och ostdisk. Och ett par minuter till så har ni en riktigt fin padel- och tennis anläggning i närheten. Huset är byggt 2004 så det är genomgående hög standard, likaså möbler och sängar som är utbytta under 2020-2021.

Flipflop-avstånd till både strand, mataffär och restauranger. 

Vi önskar dig välkommen till Casa del Corriente!
Fredrik & Camilla

Promenadavstånd

3 min till Nerjas bästa mataffär
5 min till Burriana Playa
15 min in till stan
5 min till tennis- och padelanläggning
3 min till närmsta restaurant

Generellt om huset

150 kvm 
4 sovrum
2 badrum
Kök (helt nytt från feb 2021) och vardagsrum i öppen planlösning
AC i alla rum
Privat trädgård
Pool
Garage
Balkong och terasser
Wifi

Utrustning

Bilder

Huset är välutrustat och inrett som ett andra hem för oss, inte i första hand för uthyrning. Skandinaviska mått och hög standard i alltifrån sängar till övrig inredning och utrustning. Köket är helrenoverat och i öppen planlösning (klart februari 2021).  

Klicka på bilderna för bildspel, större storlek och beskrivning.

Beskrivning

Huset är disponerat över 3 plan. Entréplan har vardagsrum och kök i öppen planlösning. Från köket går dubbeldörrar ut till poolen. Merparten av trädgården inklusive poolen har sydöst läge. Vardagsrummet har även dubbeldörrar ut till en terass i söderläge.

Läget gör att det alltid finns både sol och skugga på tomten. 

Övre plan har även det ett badrum (med badkar/dusch) och två sovrum. Ett sovrum (master bedroom) med dubbelsäng och havsutsikt samt utgång till mysig balkong. Det andra sovrummet har två enkelsängar och utsikt över poolen.

Nedre plan har ett badrum med dusch samt tvättmaskin & två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar (kan sättas ihop till dubbelsäng om man nu skulle vilja det). Det sovrummet med två enkelsängar kan även disponeras som ett extra ”hängrum” med tv, bord, fåtölj osv. Perfekt om man har tonårsbarn som vi! 

Alla sovrum har stora inbyggda garderober, privat garage finns men parkering sker också enkelt precis utanför huset/grinden. 

Gatan är en  lugn återvändsgata, blandat av åretruntboenden samt semesterhem. 

Miljöbilder från närområdet

Scroll to Top